Sport & Fritid

Vi fører og produserer klær egnet for en aktivt fritid

Bjarne Johnsen AS har gjennom en årrekke hatt nært samarbeid med ledende produsenter og leverandører i fjerne Østen på kvalitetsklær og outdoor-produkter.

Våre kunder er hovedsakelig skandinaviske grossister, postordrefirmaer og større kjeder.  Ved hyppige messe- og fabrikkbesøk, tett samarbeid med designere og produsenter samt på bakgrunn av langvarige kundeforhold, kan vi levere varer til konkurransedyktige priser.

Ofte skreddersyr vi egne løsninger for våre kunder.

Gjennom årene har vi vunnet erfaring i den spesielle handel som tekstil-produksjon i fjerne Østen innebærer.  Våre kunder har sett nytten i at vi har etablert gode rutiner for utvelgelse og godkjennelse av stoffer og vareprøver, og at vi er oppdatert på lovgiving og forskrifter som gjelder kjemikalier i tekstiler osv.  Vi kan levere i henhold til EN-standard, ØKO-TEX 100 og ISO 9000.

Andre områder hvor vår lange erfaring kommer kundene til gode er produkt-kontroll, dokumenthåndtering, betalingsrutiner, tidsfrister, transportovervåking, assuranse-spørsmål osv.  Handel med tekstiler og outdoor-produkter omfatter også valg av design, stoffer, farger etc.

Bjarne Johnsen AS er behjelpelig med å utarbeide spesifikasjoner for de enkelte produktene.