Frukt & Grønt

Poteter

Bjarne Johnsen AS har gjennom mange år bygget opp den beste kompetanse innen alt som omhandler poteter.

Daglig kontakt med våre produsenter og forbindelser i utlandet gjør at vi til enhver tid sitter med førstehånds opplysninger når det gjelder importpoteter – fra hvor som helst i verden.

​Poteter som brukes til privatkonsum er vår målgruppe og samarbeidspartnere potetpakkerier som i dag eies av dagligvarekjedene i Norge.

Gjennom hele året importeres det poteter fra land som Frankrike, England og Danmark. Nypoteter importeres fra Kypros og Spania.

Poteter til industri leverer vi til norske fabrikker ved behov.

Frukt og grønnsaker

Avdelingen for Import av Frukt og Grønnsaker har vært aktiv siden 1924 og vi har ukentlige kjølebiler som ankommer Norge fra Europa.

Det lastes pærer og jordbær i Belgia, epler fra Italia, clementiner fra Spania osv. Våre kunder er frukt- og grøntgrossister.

​Det store kontaktnettet av leverandører og transportører over hele Europa gjør at vi kan fremføre varer på kort tid. Dette er noe som blir høyt verdsatt av våre kunder.

Se også:

Opplysningskontoret for frukt og grønt

Kontakt oss

Frukt & Grønnsaker

Knut Jørgen Haaland

Frukt & Grønnsaker

Pål Krantz

© Bjarne Johnsen AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram